Aquest bloc ha estat creat amb la finalitat de ser com un bloc de notes on apuntaré el que m’aniré trobant a mesura que avancin els meus estudis de japonès. Segurament en els meus estudis m’encallaré en algun punt o em toparé amb algun material o alguna web que m’han anat bé per estudiar i tot això ho penso compartir en aquest bloc. És possible que a algú li pugui interessar alguna cosa del que hi hagi en aquest bloc i si és així me n’alegro per ell i també per a mi ja que hauré pogut ajudar a algú en els seus estudis.

日本語を勉強しましょう。

Anem a estudiar japonès!!

Pel que fa a la periodicitat de les entrades, la meva intenció es que n’hi hagi una per setmana com a mínim a partir de l’octubre. Ara a l’estar en període de vacances es possible que la publicació sigui una mica irregular perquè bé, son vacances i ara mateix estic liat intentant avançar el màxim possible el meu projecte final de carrera per poder presentar-lo a finals d’any i obtenir el títol d’una vegada per totes.

Ànims i a per totes!!

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.