En el menú lateral acabo d’afegir algunes pàgines que considero són d’interès. Algunes d’elles ja n’he parlat i d’altres les comentaré seguidament. Tinc la intenció d’afegir-ne més a mesura que avanci amb els estudis així que el menú anirà canviant però cada canvi anirà acompanyat de un post o sigui que ja us n’adonareu.

De l’Escola Oficial d’Idiomes de Drassanes i de Casa Asia ja n’he parlat en el post anterior mentre que del CEO i de Textfugu només els he comentat per sobre.

CEO (Cercle d’Estudis Orientals): és una associació de la UPC que entre altres activitats, organitza cursos de japonès els mesos de finals de gener – febrer i finals de juny – juliol. Són cursos d’introducció a la llengua que realment van ser-me molt útils ja que en aquells moments començava a estudiar japonès, de fet van ser els primers cursets que vaig fer. Els seus cursets són intensius, duren 5 dies (de dilluns a divendres) i són 4 hores i mitja cada dia. Actualment hi ha 4 nivells:

  • Introducció al japonès 1
  • Introducció al japonès 2
  • Introducció al japonès 3
  • Introducció al japonès 4

Apart també s’organitzen altres cursos com Cal·ligrafia Japonesa o Conversació Japonesa. També venen diccionaris i llibres per aprendre japonès.

Descubrir Japón: portal web sobre Japó que conté multitud de links interessants entre els quals n’hi ha alguns per a l’estudi de la llengua japonesa.

Katarunya.net: un portal per a catalans que vulguin aprendre japonès i per a japonesos que vulguin aprendre el català. Nosaltres com a estudiants de japonès ens interessarà més la primera part. Hi podrem trobar tot de materials i llocs d’estudi que la comunitat de Katarunya.net ha anat recopilant. Segurament us serà d’utilitat. Si voleu col·laborar en el portal, només m’heu de deixar el vostre nom i cognoms i el vostre correu electrònic i jo us enviaré un usuari d’accés. Cal concretar que per accedir als continguts no cal registrar-se, només si els vols editar o crear.

Textfugu: ja per acabar, l’última incorporació ja l’he esmentada en l’entrada anterior però només de passada. Es tracta de una pàgina web en anglès que ofereix els seus cursos de japonès online. Com que una part dels seus continguts són d’accés gratuït, us permet provar si el curs us convenç o no abans d’adquirir-lo.

Això és tot de moment pel que fa a pàgines web recomanades. Totes aquestes pàgines que he afegit són recursos en els que hi he tingut contacte d’alguna o altre manera i que he acabat trobant interessants per lo que no han estat afegits cegament. Així doncs, fins a la pròxima entrada!!

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.