Des de sempre hem après que fallar no és acceptable. Fallar només té connotacions negatives per a nosaltres i estar mal vist. Però pensar d’aquesta manera pot estar malament. El que hem de fer no és evitar fallar sinó el que hem de fer és que quan fallem hem d’analitzar perquè hem fallat i corregir-ho. Si sempre ens restringim per por a fallar, serà més difícil aprendre japonès ja que evitarem tractar temes o coneixements que no tenim del tot sòlids. Per exemple, evitarem escriure usant gramàtica que no tenim del tot sòlida, usar noves aparaules, nous kanjis,…

Així el que es proposa, més aviat anima, aquest capítol és a fallar. Però que després de fallar analitzis el perquè s’ha fallat per poder aprendre dels errors.

A mesura que vagis fallant, t’aniràs trobant més confortable i no et farà tant de respecte provar coses noves i progressar en l’estudi de la llengua japonesa.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.