Després de poder afrontar els errors tal i com apareix en el dia 21, podem fer un pas més i treballar amb el rebuig. La diferencia entre un error i un rebuig és que el rebuig involucra a altres persones apart de tu i això fa que faci més respecte o por ser rebutjat. El rebuig pot interposar-se en el camí del nostre aprenentatge del japonès, sobretot en el tema de trobar un company per practicar la conversació en japonès.

La idea doncs és de poder trobar com a mínim una persona que tingui l’idioma japonès com a natiu per a poder practicar. Hi ha varies formes d’aconseguir-ho. Una forma són els fòrums d’Skype i si et sents amb valor i tens prou coneixements pots provar el fòrums japonesos d’Skype. Una altre opció és buscar la gent que t’hagi corregit alguna entrada del diari a Lang-8 i demana’ls-hi. Segurament et trobaràs gent que et rebutgi o senzillament t’ignori però també trobaràs a gent que estigui disposat a ajudar-te. Si en pots trobar més d’un millor perquè és possible que algun ho deixi a mitges.

Si estas interessat en aprofundir en el tema de practicar el rebuig, dóna una ullada a la pàgina de la teràpia de rebuig.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.