La idea és que realitzis durant el dia varies sessions d’estudis. Per fer-ho primer has de cercar durant el teu dia a dia petits espais de temps de 5-10 minuts en els que puguis estudiar japonès. Un cop els tinguis detectats, tria què pots estudiar en aquests curts períodes de temps (repassar uns quants kanjis, estudiar un nou kanji o una nova paraula,…).

Al repartir les sessions d’estudi durant el dia et permet en primer lloc tenir més probabilitats de recordar i formar millors memòries del que estas estudiant. En segon lloc, pots trobar realment alguna excusa per no estudiar durant 5-10 minuts?. I per últim, al tenir poc temps la teva ment es concentra més en el que has de fer i estar concentrat dóna millors resultats en l’estudi.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.