El que es tracta fer és planificar una sessió d’estudi que duri un dia o un cap de setmana. La idea és que en aquest dia o dos el dediquis plenament a l’estudi de l’idioma japonès. No cal fer-ho gaire sovint, un cop cada 2 o 3 mesos seria suficient.

El primer que s’ha de fer és decidir el dia que ho vulguis fer. Ho pots fer amb bastanta antelació, de setmanes o mesos, però tria una data per fer-ho i reserva-la en la teva agenda. Assegura’t també d’alliberar-te de totes les possibles distraccions que puguis tenir triant per exemple un lloc on sàpigues que t’interromprà ningú.

Un cop tinguis la data triada, has de posar-te un objectiu durant aquesta dia. Per exemple estudiar 100 kanjis.

Quan sàpigues la data i el que faràs, podràs planificar l’agenda del dia. Quina hora començaràs? Quan descansaràs? Com aconseguiràs l’objectiu que t’has marcat? Com de bé et sentiràs quan ho hagis aconseguit?

Potser faltarà un temps per aquesta sessió d’estudi però no fa mal tenir-ho tot planificat.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.