L’estudi passiu és aquell que pren lloc mentre tu estas fent una altre cosa. Durant el dia et pots trobar amb tasques que no requereixen tota la teva atenció com ara netejar, menjar o jugar a algun videojoc. Mentre estiguis realitzant alguna d’aquestes tasques, podries estar al mateix temps escoltant a algun xou de la televisió japonesa o millor, un programa de radio.

Actualment podem trobar a l’abast molt d’aquests materials gràcies a Internet. Per els programes de radio tenim els podcasts, per els xous de TV en japonès tenim el Youtube, per no parlar de la música per exemple. És més recomanable utilitzar els dos primers ja que utilitzen un tipus de diàleg més adequat per estudiar.

Arribarà un moment en que inclús usant aquest sistema, el teu cervell es cansa. Això començarà a passar quan comencis a entendre les converses ja que el teu cervell estarà treballant intentant entendre el que es diu. I això és un bon senyal.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.